Free cookie consent management tool by TermsFeed

ESL are plăcerea să invite toți fanii jocurilor eletronice să se înscrie, gratis, la finalele celui de-al treilea sezon al campionatului de esports din sud-estul Europei. Cele mai bune echipe din 12 țări vor juca în finalele ce vor avea loc în perioada 27-29 mai, pe scena ESL Arena din cadrul convenției East European Comic Con 2016, ce se va desfășura la Romexpo, București.

South East Europe Championship va cuprinde competiții de Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends, ce vor fi dotate cu premii de 7.000 de euro.

Premiile în bani vor fi acordate echipelor ce vor ocupa primele patru locuri în cadrul celor două competiții, după cum urmează: locul 1 – 2.000 euro, locul 2 – 1.000 euro, locul 3 – 300 euro, locul 4 – 200 euro.

Campionatul de esports din sud-estul Europei își propune să promoveze scena competitivă din această regiune geografică, dar și să ajute jucătorii din diferite țări să concureze într-un cadru organizat, de un înalt nivel calitativ, cu scopul de a-și îmbunătăți aptitudinile și de a le oferi acestora o vizibilitate cât mai bună.

Comunitatea de gaming din sud-estul Europei a avut întotdeauna o pasiune deosebită pentru sporturile electronice. Din păcate, în ciuda entuziasmului și aptitudinilor jucătorilor din această regiune, echipele profesioniste din sud-estul Europei nu au prea ajuns să joace în turnee internaționale de elită. ESL South East Europe Championship își propune să ofere participanților o viziune de ansamblu a ceea ce înseamnă un turneu internațional, dar și expunere media pentru a-i ajuta să avanseze în cariera de jucători profesioniști,” spune Martin Kadinov, ESL South East Europe Regional Manager.

În cazul în care vor trece de turneele de calificare, 3 echipe din țări ca Albania, Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Croația, Cipru, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Moldova, Slovenia și Turcia vor fi prezente la finalele campionatului de esports organizat de ESL Arena la sfărșitul lunii mai.

Cea de-a patra echipă ce va participa la turneul final va fi aleasă în urma unui turneu de calificare organizat doar pentru România, țara gazdă.

Mai multe detalii despre turneul final de esports de la Comic Con 2016, dar și informații în legatură cu înscrierile la competițiile de calificare puteți găsi pe site-ul ESL România pe care îl puteți vizita folosind butonul de mai jos:

[button color=”blue” link=”http://play.eslgaming.com/romania/news/264208/”]Vizitează[/button]

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.