Free cookie consent management tool by TermsFeed

In luna Septembrie, Flipboard a „aparut” in magazinul de aplicatii BlackBerry World pentru scurt timp iar apoi a fost retrasa iar echipa ce dezvolta aplicatia a promis ca aceasta va deveni disponibila „curand” pentru telefoanele BlackBerry. Flipboard avea sa se lanseze exclusiv pentru telefonul nou BlackBerry Z30.

Aplicatia pare destul de solida, review-urile recente sunt destul de pozitive. Aplicatia aduce toate lucrurile la care va-ti putea astepta de la integrarea cu retelele sociale si pana la o noua optiune „Revista” unde puteti colecta diferite articole intr-o colectie proprie.

Flipboard s-a asigurat sa localizeze aplicatia pentru diferite piete internationale, cea mai mare piata de deschidere a BlackBerry este in afara Statelor Unite. Aplicatia este disponibila in: Australia, Brazilia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, Italia, Japonia, Coreea, Spania, Taiwan, SUA si Anglia.

Flipboard poate fi descarcata gratuit din magazinul de aplicatii BlackBerry World.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.