Free cookie consent management tool by TermsFeed

Modul Rich Capture al aplicației foto din Windows 10 de pe Lumia 950 și Lumia 950 XL nu permite utilizatorului să decidă când modul HDR este folosit sau nu deoarece această selecție este automată. Dacă sunt făcute fotografii pe lumină, modul HDR este foarte rar folosit. Pentru a încerca să ofere utilizatorilor mai mult control, Microsoft a decis să facă o actualizare utilă.

Microsoft va aduce modul Force HDR pe aplicația camerei foto inclusă în Windows 10. Acest mod va permite utilizatorilor telefoanelor Lumia 950 și Lumia 950 XL să activeze modul HDR pentru a aduce și mai multă lumină fotografiilor, chiar și când sunt făcute pe lumină puternică. Aplicația camerei foto a Windows 10 permite utilizatorilor dispozitivelor Lumia 930 sau mai vechi să dezactiveze sau activeze modul HDR. Pe modelele Lumia mai noi, utilizatorii au opțiunea de a dezactiva funcția sau de a o pune pe modul Auto. Aceste opțiuni vor fi extinse la On/Off/Auto după ce aplicația va fi actualizată.

Chiar dacă avem informație despre o viitoare actualizare, nu știm când Microsoft o va face.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.