Free cookie consent management tool by TermsFeed

Reduceri bune pot fi găsite și în magazinele de la noi din țară iar în afara țării puteți găsi prețuri bune de Black Friday la mai mulți retaileri. Gearbest are prețuri bune la mai multe produse de Black Friday.

Retailerul aduce clienților prețuri reduse la produsele Xiaomi, Chuwi, Vernee, Elephone, Asus, Teclast, UMI, Oukitel, Ulefone, dji, Bluedio sau Zeblaze. Lista cu produse este mare iar prețurile sunt foarte interesante.

Telefonul Xiaomi Redmi Note 4 cu 64GB stocare internă, 3GB memorie RAM, ecran de 5,5 inci, procesor performant Helio X20 de 2,1GHz, conexiune 4G și cameră foto principală este disponibil la un preț de aproximativ 200$.

Mediabox-ul Xiaomi Mi cu procesor quad-core, Wi-Fi dual-band, sunet Dolby DTS, 2GB memorie RAM, 8GB spațiu intern de stocare, redare 4K poate fi cumpărat cu 79$.

Dacă ești în căutarea unui ultraportabil atunci poți alege Chuwi Hi10 Plus cu procesor Intel Atom X5 Z8350 de 1,44GHz, 4GB memorie RAM, 64GB spațiu intern de stocare, ecran IPS cu diagonala de 10,8 inci și sistem de operare dual Windows 10 + Remix OS 2.0. Dispozitivul poate fi cumpărat cu 205$.

Brățara fitness Xiaomi Mi Band 2 care are funcție de monitorizare a bătăilor inimii, call reminder, alarmă, pedometru, senzori pentru măsurarea pașilor și o baterie care oferă o autonomie de 20 de ore este disponibilă la 24$.

Alte oferte interesante mai sunt:

  • Ultraportabil Xiaomi Air 13 disponibil la 810$
  • Ceasul NO.1 D5+ cu funcție telefon, procesor quad-core, 1GB RAM și 8GB spațiu de stocare este disponibil la 100$
  • Telefonul UMI Diamond cu modem 4G, procesor octa-core, 3GB RAM, 16GB spațiu stocare poate fi cumpărat cu 100$
  • Telefonul Cubot Note S cu ecran de 5,5 inci, procesor quad-core, 2GB RAM, 16GB spațiu stocare și conexiune 3G este disponbil la 77$.

Oferta magazinului online Gearbest este variată iar promoțiile au diferite perioade de valabilitate. Poți vizita oricând gearbest.com pentru mai multe produse și prețuri speciale.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.