Free cookie consent management tool by TermsFeed

Aceasta este o perioadă interesantă în lumea dispozitivelor mobile iar retailerul Gearbest iese în față prin noi oferte ce au puterea de a atrage ochii curioșilor.

Gearbest, un mare retailer online cu sediul în China, organizează o nouă campanie de reduceri cu ocazia desfășurării evenimentului MWC 2016 ce are loc în Barcelona în aceste zile. Campania este desfășurată în perioada 22-29 Februarie și prezintă clienților produse diverse din diferite perioade de timp. Retailerul a împărțit telefoanele din ofertă pe anii reprezentativi alături de ceasurile inteligente oferite la prețuri mici.

Dacă o să aruncați o privire pe pagina specială dedicată ofertei curente a Gearbest o să observați că lista de produse începe cu anul 2011. În această categorie vom găsi diferite telefoane inteligente cu Android ce dispun de un senzor ce permite citirea amprentei utilizatorului. Lista include producători bun de telefoane printre care putem enumera ZTE, Xiaomi sau Oukitel.

Un produs interesant este phabletul 4G ZTE Axon Elite ce include, pe lângă senzorul pentru citirea amprentei și un procesor Qualcomm Snapdragon 810, sistem de operare Android 5.0 Lollipop, ecranul este protejat de Gorilla Glass, 3GB memorie RAM, 32GB spațiu intern de stocare, NFC, cameră foto principală cu un senzor de 13MP și o cameră foto secundară cu un senzor de 2MP. Telefonul poate fi achiziționat la prețul de 299$.

Alte produse din ofertă mai includ phabletul 4G Meizu Metal oferit la prețul de 174$ sau phabletul XIAOMI REDMI Note 3 ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 166$.

Lista continuă cu perioada 2012-2014, perioadă reprezentativă produselor ce folosesc procesare mai bune, cu mai multe nuclee, confor Gearbest. Lista include variate dispozitive cu specificații decente ce pot fi achiziționate la prețuri atrăgătoare pentru orice amator de telefoane bune și ieftine. Ca și produsele de mai sus, în această categorie puteam găsi dispozitive de la HomTom, Letv, Xiaomi sau Cubot.

Phabletul 4G Xiaomi Redmi Note 2 cu 32GB spațiu intern de stocare poate fi achiziționat la un preț de 158$, phabletul 4G Letv 1s este oferit la doar 199$ iar Xiaomi Mi4C la prețul de 250$ pentru versiunea cu 3GB capacitate a memoriei RAM.

Mai spre final putem găsi telefoane specifice perioadei în care ecranul a devenit ușor curbat sau, mai bine spus, sticla de protecție folosită de producător are o curbură plăcută devenind astfel de tip 2,5D. Aici puteam găsi o multitudine de produse interesante alături de mai multe ceasuri inteligente ce vă pot oferi mai mult decât funcțiile de bază ale ceasurilor obișnuite iar aici putem aminti de alerte pentru sedentarism sau funcții dedicate exercițiului fizic.

Produsele oferite includ telefonul Ulefone Paris ce dispune de o conexiune 4G la rețea ce este oferit la un preț de 127$, dispozitivul dedicat bugetelor mai scăzute Bluboo Xfire 2 ce poate fi achiziționat doar cu 68$ alături de mai multe modele de ceasuri cu prețuri ce încep cu 25$.

Cu siguranță produsele și oferte despre care am discutat aici sunt interesante dar ar cam fi cazul să faceți un pas mare în față și să profitați de prețurile promoționale deoarece stocul produselor din oferta curentă este limitat la un anumit număr. Vizitați pagina dedicată ofertelor cu ocazia MWC 2016 la Gearbest.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.