Free cookie consent management tool by TermsFeed

Aplicatia Google Search a fost actualizata, compania a rezolvat mai multe probleme ale acesteia si a adaugat suport pentru cautarea vocala in Engleza Britanica si Canadiana. Google Experience Launcher primeste un nou nume, gigantul din Mountain View a redenumit aplicatia Google Now Launcher ceea ce ar insemna ca o lansare in Play Store este iminenta. Cateva actualizari ale lansatorului includ un nume nou pe ecranul de start, 6 coloane pe ecranul de start al tabletelor, rezervari AirBNB in Google Now pe langa alte noutati.

Daca detineti un smartphone Nexus 5 atunci Google Now Launcher se va actualiza automat iar daca folositi Google Experience Launcher pe un alt dispozitiv atunci puteti face actualizare apasand butonul ‘Descarc” de la sfarsitul articolului. Pentru a folosi noua aplicatie este necesar ca dispozitivul dvs. sa ruleze Android versiunea 4.1 sau mai mare si sa aveti instalata deja aplicatia Google Home Launcher.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.