Free cookie consent management tool by TermsFeed

Modul online al bine cunoscutului joc GTA V arata extraordinar si speram ca vom primi jocul si intr-o versiune pentru PC.

Destui gameri pasionati asteptau cu nerabdare noua versiune a Grand Theft Auto V, compania producatoare, Rockstar Games, a facut o postare oficiala pentru gameplay-ul jocului in modul online aratandu-ne ca va veni cu lumi extinse si se pare ca este destul de extraordinar. Conceptele fundamentale ale GTA sunt prezente si in noua versiune ca libertatea de a merge oriunde ne dorim, activitate ambientala si misiuni pentru mai multi jucatori.

In noua versiune a jocului se pot face echipe pentru a jefui o banca sau un magazin de bauturi dar si pentru a finaliza misiuni. Daca doriti un gameplay singuratic atunci este posibil facandu-va dusmani pe parcursul jocului.

Completarea misiunilor va va ajuta aducandu-va bani si reputatie. Banii castigati ii puteti folosi pentru a va personaliza personajul din joc. Odata ce incepeti sa completati mai multe misiuni si castigati mai multi bani va puteti cumpara un apartament sau un garaj pentru a-l umple cu masinile preferate.

Modul online al jocului GTA V va include un creator de continut permitandu-va sa va creati singuri cursele sau misiunile pe care le puteti imparti cu alti jucatori.

https://www.youtube.com/watch?v=KDnBm3iYbz4

Urmariti urmatorul videoclip realizat de Rockstar Games pentru a va face o idee despre noua versiune a jocului:

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.