Free cookie consent management tool by TermsFeed

Încă din luna Noiembrie a anului trecut, colecția de aplicații Here Maps a fost înlăturată din magazinul Windows Store din cauza unor dificultăți tehnice ce au oprit dezvoltatorii să își publice aplicațiile.

Pentru utilizatorii de telefoane cu Windows avem un anunț de făcut: populara suită de aplicații a revenit în Windows Store. Se pare că orice problemă întâmpinată în trecut a fost rezolvată iar totul a revenit la normal.

Dacă nu sunteți familiari cu HERE Maps atunci este necesar să stiți că aceasta a evoluat din Ovi Maps iar apoi din Nokia Maps. HERE Maps este un proiect inițiat de Nokia preluat de la Navteq prin achiziția din 2008. Acest serviciu a oferit utilizatorilor posibilitatea de navigare offline cu mult înainte să o facă Google Maps. Anul trecut, Nokia a vândut divizia de hărți producătorilor Europeni de automobile.

Când populara aplicație de navigare a dispărut din Windows Store, utilizatorii ce o descărcaseră deja o puteau folosi fără nici un fel de problemă dar utilizatorii noi ce doreau să o folosească nu puteau face asta.

HERE Maps, HERE Drive+ și HERE Transit sunt aplicațiile populare din suita HERE. Puteți descărca aceste aplicații folosind link-urile respective sau vizitând Windows Store. Acestea sunt disponibile și pe platformele Android și iOS. Este de menționat că toate aplicațiile sunt oferite utilizatorilor în mod gratuit.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.