Free cookie consent management tool by TermsFeed

HTC U Ultra a fost prezentat undeva pe la începutul anului și se pare că și-a făcut deja loc în oferta Orange. Noul dispozitiv este are specificații tehnice foarte bune dar și un ecran suplimenatar dedicat notificărilor.

Telefonul are un design atrăgător, un contur 3D și o suprafață lucioasă din sticlă și este primul dispozitiv al companiei care folosește un mix special cu două ecrane frontale.

Noul smartphone HTC U Ultra are specificații tehnice mai mult decât bune care includ un ecran principal de tip Super LCD5 cu diagonala de 5,7 inci cu o rezoluție de 1440×2560 pixeli și protecție Corning Gorilla Glass 5. Performanțele sunt susținute de un procesor Qualcomm Snapdragon 821 cu patru nuclee și 2,15GHz frecvență de lucru, 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare extensibil prin folosirea unui card microSD.

Camera foto principală este de tip UltraPixel 2 și folosește un senzor de 12MP care are dimensiunea pixelului de 1.55 μm iar camera foto secundară folosește un senzor de 16MP care dispune de un mod UltraPixel.

La nivel de conectivitate, telefonul este de tip 4G, dispune de Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, NFC, GPS cu A-GPS, GLONASS, Beidou, Bluetooth 4.2 și port microUSB 3.1 de tip C. Senzorii folosiți includ un senzor pentru lumină ambientală, senzor de proximitate, senzor de mișcare, busolă, giroscop, senzor magnetic și un senzor pentru recunoașterea amprentelor digitale.

HTC U Ultra are o baterie cu capacitatea de 3000mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă QuickCharge 3.0 și rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat personalizat cu interfața HTC Sense UI.

Cadouri la achiziție!

Orange are o ofertă bună pentru acest dispozitiv iar dacă te grăbești să îl achiziționezi poți primi gratuit o boxă portabilă JBL Go și un card de memorie cu capacitatea de 64GB.

Pentru mai multe detalii despre noul telefon de top HTC U Ultra și despre oferta curentă poți vizita oricând orange.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.