Free cookie consent management tool by TermsFeed

Huawei a confirmat faptul că va prezenta la Mobile World Congress, eveniment care va avea loc în Barcelona, noul său vârf de lance – P10, folosind un teaser misterios. În videoclip nu apare telefonul în cauză, ci doar fraza: „Schimba modul în care te vede lumea” însoţită de o imagine reprezentând un hashtag şi doi ochi. Acest lucru ar putea fi un indiciu că P10 va avea camere duble, la fel ca iPhone 7 și predecesorul său, Huawei P9.

Pe de altă parte, circulă numeroase zvonuri legate de producţia şi apariţia pe piaţă a acestui nou smartphone: că va avea două variante: P10 şi P10 plus, că ambele modele vor avea un ecran qHD de 5,5 inch, singura diferenţă fiind faptul că varianta P10 plus va avea marginile curbate asemenea competitorului său Galaxy Edge. Se zvoneşte, de asemenea, că va fi echipat cu un chipset mai bun, cu o memorie RAM de 4 până la 6 GB şi o capacitate de stocare de 32 până la 128 GB.

Dacă zvonurile sunt sau nu reale, vom afla pe data de 26 februarie, atunci când compania ne va prezenta noul său vârf de lance.

Sursa video: Youtube

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.