Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cat de simplu sau cat de greu iti este sa iti reincarci cartela prepaid Cosmote? Pai raspunsul este si mai simplu: folosind noua aplicatie a Cosmote: Cosmote Racharge. O noua initiativa a operatorului Cosmote, aplicatia care iti permite reincarcarea cartelei fara a fi nevoie de un PC, fara deplasarea la un centru specializat sau la magazin, direct de pe telefon.

Cosmote Recharge nu necesita crearea unui cont, tot ce aveti de facut este sa introduceti numarul de telefon pe care doriti sa il reincarcati si suma dorita pentru reincarcare (intre 5 si 100 de euro conform Cosmote). Plata creditului se poate efectua folosind un card bancar (un card de debit sau unul de credit).

Pentru a indemna utilizatorii sa foloseasca noua aplicatie, Comote ofera un bonus de 50 de minute si SMS-uri in retea (pentru orice numar Cartela Cosmote sau Frog) iar utilizatorii ce folosesc noul serviciu pana pe 15 februarie 2014 primesc un bonus suplimentar de 500 de minute in retea.

„Prin lansarea aplicatiei Cosmote Recharge, le oferim clientilor nostri o optiune noua si convenabila de reincarcare: o mama poate sa reincarce contul prepaid al copilului sau, fiul care lucreaza in strainatate sau in alt oras din Romania poate efectua o reincarcare a creditului pentru tatal sau etc. Astfel, prin simpla utilizare a smartphone-ului, clientii au la indemana un instrument flexibil si prietenos”, a spus Olaf Lausen (Chief of Staff & Business Development Director, Cosmote Romania).

Aplicatia poate fi descarcata gratuit pe telefoanele Android sau iOS.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.