Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă ești în căutare de oferte și promoții atunci te poți bucura de prețurile mici pe care la are eMag la produse resigilate. Odată cu data de 23, eMag aduce clienților prețuri mai mici la produsele din categoria dedicată de produse resigilate.

Produsele resigilate nu sunt produse stricate sau second-hand. Acestea sunt produse care au avut ambalajul original deteriorat, produse expuse pe raft, produse returnate care au fost verificate de angajații retailerului și puse la vânzare la prețuri foarte bune. Te poți bucura de produsele favorite pe care le poți achiziționa la un preț mult mai bun.

Ziua de 23 aduce prețuri mici la produsele resigilate de la eMag. Poți găsi produse electrocasnice, laptopuri performante, telefoane mobile, ceasuri sau accesorii fitness, televizoare de top dar și multe alte articole din categorii diverse.

Campania de reduceri la resigilate aduce și o campanie în parteneriat cu Raiffeisen Bank. Aceasta permite clienților să facă cumpărături folosind cardul de credit cu până la 36 de rate fără dobândă în perioada 17.01.2017 – 31.01.2017. Campania se aplică doar pentru produsele cumpărate de la eMag, online sau direct în showroom. Mai multe detalii despre plata cu cardul de credit poți găsi pe emag.ro.

Reducerile sunt bune iar prețurile te pot încânta. Poți cumpăra ceasul Vector Luna la un preț redus cu 50%, telefonul Allview P8 Energy la un preț mai mic cu 37%, laptop de gaming Lenovo IdeaPad la un preț redus cu 30% sau îți poți îndrepta atenția către un televizor nou pe care îl găsești la un preț bun.

Dacă sună bine atunci poți arunca o privire la produsele resigilate de la eMag. Prețurile sunt bune iar ofertele sunt variate așa că grăbește-te deoarece stocul produselor resigilate este destul de limitat.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of nea Gigi

    Interesante oferte, chiar daca nu prea m-as risca cu resigilate.
    Am cumparat doar odata un produs de acest gen, fiind apoi nevoit sa il dau la retur (era un procesor din cate imi amintesc).
    Oricum, bafta si mersi de articol.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.