Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cei mai pricepuți și pasionați IT-iști din Iași își dau întâlnire miercuri și joi la la Târgul de Cariere în IT (12-13 octombrie).

Peste 500 de locuri de muncă, la care se adaugă internshipuri, colaborări și stagii de practică sunt disponibile în cadrul evenimentului. Participă aproximativ 30 de companii și organizații din domeniul IT. Târgul va avea loc la Palas Mall miercuri 12 octombrie între orele 10:00-19:00, iar joi 13 octombrie  între orele 10:00-16:00.

„Îi așteptăm la Târgul de Cariere în IT atât pe cei care au experiență în domeniul tehnologiei informației, cât și pe cei care își doresc să înceapă acum o carieră în acest domeniu foarte ofertant. Companiile care participă la târg caută atât personal pe diverse limbaje de programare pentru sediile din Iași, cât și pentru alte orașe. În plus, vrem să-I găsim pe cei mai talentați IT-iști din Iași, iar noi punem la bătaie un premiu de 500 de euro, o bicicletă Pegas și alte premii”

–  spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Programezi în C++? Hai la TdC și poți câștiga 500 euro

În cadrul Târgului de Cariere (TdC) în IT, Siemens Industry Software organizează o competiție contra-cronometru de programare în C++. Cei mai buni programatori au șansa de a fi angajați în cadrul Siemens și pot câștiga 500 de euro și alte premii. Cei interesați sunt așteptați la TdC, miercuri și joi, pe tot parcursul târgului, să intre în competiție.

Ce companii vei întâlni la TdC în IT Iași

Angajatori importanți din domeniul IT fac recrutări în cadrul târgului. Astfel, CGM Software, parte a CGM SE, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de softuri medicale din întreaga lume recrutează pasionați si echipe pasionate de dezvoltarea produselor software. Câteva joburi disponibile la CGM Software: QA Engineer (Apps), QA Engineer (Frontend), Android Developer, Mobile App Developer, Java Developer, JavaScript Developer.

Continental, lider tehnologic în domeniul auto, are acum 50 poziții deschise pentru pasionații de tehnică și automotive din întreaga țară, inclusiv din orașele unde nu au sedii. Continental  recrutează Software Developeri atât cu experiență, cât și fără, System Test Engineer, Function Developer, Procurement Specialist with French, Junior Buyer with German, Financial Analyst, System Engineer, Hardware Engineer.

„Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajaţi și își va mări echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România. Continental este lider tehnologic in domeniul automotive. Acestea sunt motivele pentru care ne promovam pozițiile deschise pasionaților de tehnică și automotive din întreaga țară, inclusiv în orașele unde nu avem sedii”

–  declară Anica Stoica, Director Resurse Umane Continental Automotive România.

Alte companii care angajează miercuri și joi la TdC în IT Iași: Maxcode, SCC Services, Unicredit Business Integrated Solutions, Adecco, Assystem, Cegeka, Cenit, Comodo, Concord Service Center, Elektrobit, EnerEd IT Academy, Experis, Expert Network, Initinvest Consulting, ITst, Lex Navigator, Lugera, Mios, Nera Computers, OSF Global Services, Siemens Industry Software, Synertrade, Telenav, XivicInc.

La Târgul de Cariere participanții sunt așteptați cu ceai și cafea, iar în plus pot câștiga o bicicletă Pegas. Detalii găsești aici: targuldecariere.ro

Ne vedem în 12 și 13 octombrie la TdC Iași în IT, Palas Mall!

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.