Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pe 16 Septembrie se va lansa versiunea V a jocului Grand Theft Auto (GTA V) in Romania. Evenimentul va avea loc la Mall Vitan in magazinul Media Galaxy incepand cu ora 22:30.

Grand Theft Auto V este cel mai nou episod din seria populara de jocuri GTA. In a 5-a serie a jocului, actiunea se desfasoara in orasul Los Santos. GTA V este un joc destul de cunoscut printre consumatorii de jocuri din Romania avand o popularitate destul de mare. In noua sa versiune compania promite o grafica mai buna a jocului cat si un gameplay spactaculos. Ca si in celelalte versiuni ale sale, jucatorul are libertatea de a se plimba in voie prin oras dar si sa urmeze misiunile propuse de joc.

Intr-un articol anterior publicat pe site: Grand Theft Auto V Online Mode am oferit o prezentare a modului online a acestui joc cat si un video trailer.

 
Mai multe detalii despre joc vor fi oferite în cadrul evenimentului de lansare. Pe langa prezentarea noului GTA, evenimentul va gazdui mai multe surprize, precum cunoscutul DJ Phlo Da Shaolin, care va mixa cele mai noi melodii hip hop sau trupa de dans BlockBusters Crew. Si, pentru a avea o petrecere adevarata, ca în Los Santos, toti cei prezenti vor putea participa la concursuri si vor putea castiga premii legate de joc.” – Organizatorii evenimentului

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.