Free cookie consent management tool by TermsFeed

Lidl lansează în România, Lidl Digital, un centru de excelență în IT ce va furniza soluții de e-commerce și management pentru platformele digitale ale retailerului german.

Lidl Digital România va susține rețeaua internațională Lidl în demersurile de a crește inovația în e-commerce și va asigura de pe plan local toate activităţile necesare funcţionării și optimizării platformelor digitale din grup. Deschis în București, un pol european important al know-how-ului în IT, Lidl Digital își propune să dezvolte soluții tech creative pentru tendințele digitale de consum, care să aducă grupul Lidl în topul retailerilor online europeni.

Hub de tehnologie aflat în zona de top

Lidl Digital va angaja în cursul anului 2018, peste 100 de arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java. Echipa își va concentra activitatea pe creșterea platformelor digitale Lidl.

”Lidl Digital se poziționează în zona de top a hub-urilor de tehnologie din România, atât prin prisma complexității proiectelor, cât și a rolului pe care îl joacă în strategia globală de digitalizare a Lidl. Sunt foarte mândru că în România vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital după Germania, unde compania dezvoltă platforme digitale de peste zece ani.

Este încă o dovadă a faptului că specialiștii români în IT sunt nu doar foarte talentați, ci și foarte bine pregătiți, capabili să facă față cu succes unor provocări globale, mai cu seamă că Lidl este o companie prezentă în 30 de țări”

– a declarat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Lidl Digital își va începe activitatea în București în luna martie, campania de recrutare fiind în plină desfășurare, atât pentru arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java, precum și pentru Scum Masteri, Business Analysts și Application Manageri. Pe lângă proiecte pline de provocări, un pachet salarial și beneficii atrăgătoare, compania oferă concediu sabatic și concediu pentru dezvoltare personală.

Toate pozițiile disponibile, precum și detalii despre Lidl Digital România pot fi găsite pe site-ul: lidldigital.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.