Free cookie consent management tool by TermsFeed

Incepand de astazi, Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta devin Cupidoni virtuali, odata cu lansarea, pe pagina oficiala de Facebook a filmului, a aplicatiei Love Building.

Aplicatia este una interactiva, permitand utilizatorilor sa apeleze la ajutorul Cupidonului virtual preferat, pentru solutionarea problemelor amoroase. Cu alte cuvinte, cei trei actori vor veni in ajutorul fanilor si vor lansa invitatii la intalniri in locul celor mai timizi.

Cum insa cei trei Cupidoni sunt inspirati de personajele filmului Love Building, fiecare invitatie va consta intr-un video care va reflecta personalitatea personajului ales.

Daca sunteti mai timizi si mai fastaciti de fel, il puteti alege ca mesager pe Alexandru Papadopol. In cazul in care sunteti transanti si plictisiti, alegerea potrivita este Dorian Boguta. Pentru cei mai rationali si putin mistocari, Dragos Bucur va juca rolul de mesajer al dragostei.

Aplicatia poate fi accesata fie prin intermediul site-ului oficial al filmului, fie accesand link-ul: invite.lovebuilding.ro.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.