Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cele două companii au confirmat astăzi planurile Microsoft de achiziționare a SwiftKey. SwiftKey este cea mai populară tastatură pentru Android și iOS conform utilizatorilor și foarte utilă atunci când este nevoie de suport pentru mai multe limbi. sAplicația este instalată pe 300 de milioane de dispozitive Android și iOS iar dezvoltarea va continua sub aripa Microsoft.

Tastaturile alternative reprezintă o categorie destul de populară pe ambele platforme așa că are sens pentru Microsoft să permită și continue dezvoltarea. Microsoft plănuiește să integreze din funcțiile disponibile în SwiftKey pe tastatura Word Flow de pe Windows și în curând, de pe iOS.

„Tehnologia de predicție a SwiftKey se aliniază cu investițiile și ambiția Microsoft de a dezvolta sisteme inteligente ce pot lucra pentru utilizatori sub controlul acestora.” a spus Harry Shum, vice președintele Microsoft pentru tahnologie și cercetare.

Co-fondatorii SwiftKey, Jon Reynolds și Beb Medlock spun că aplicația va rămâne în continuare gratuită pe sistemele Android și iOS. Conform zvonurilor, tranzacția dintre cele două companii a fost una de 250 milioane de dolari.

Puteți descărca gratuit aplicația SwiftKey pentru sistemele iOS și Android de pe Play Store și iTunes App Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.