Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft a deschis de curând primul magazin specializat pe produsele de top ale companiei în orașul New York. Magazinul combină o experianță unică de retail cu o tehnologie inovatoare ca parte a Microsoft.

Pe lângă prezentarea noului model Surface, dispozitivele Lumia sau Microsoft Band, Xbox One, Office sau calculatoare din ediția Signature Edition, magazinul va avea în oferta și Surface Hub. Experții magazinului vor oferi suport specializat pentru calculatoare și telefoane indiferent de locul de unde acestea au fost achiziționate.

La intrarea în magazin vor fi afișate imagini reprezentative culturii de cumpărare de pe Fifth Avenue, celebrul bulevard din New York unde se află și noul magazin al Microsoft.

Printre scopurile noastre de când am început să deschidem magazine în anul 2009 a fost acela de a avea o locație centrală unde putem aduce și extinde prezența noastră de retail. a spus Kelly Soligon, Manager General, Worldwide Marketing, Microsoft Retail and Online Stores.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.