Free cookie consent management tool by TermsFeed

In continuarea eforturilor de a deveni un jucator mai important in ecosistemul mobil, Microsoft a lansat o noua suita de aplicatii bazate pe MSN ce vor rula pe dispozitivele iOS, Android si Amazon.

Aplicatiile sunt toate gratuite si au fost dezvoltate anterior sub brandul Bing atunci cand au fost dezvoltate pentru dispozitivele Windows 8 si Windows Phone. Astazi, noile aplicatii cu brandul MSN includ Stiri, Vreme, Sport, Mancare si Bauturi, Sanatate si Fitness dar si Bani. Aplicatiile sunt disponibile deja pe itunes, Google Play si Amazon Appstore.

Microsoft a spus in luna septembrie ca va aduce noile aplicatii sub un brand nou si pe alte platforme mobile in „lunile ce urmeaza” ne reaminteste publicatia ZDNet.

Brandul MSN are inca peste 400 de milioane de utilizatori ce viziteaza pagina oficiala de internet in fiecare zi. Acesta este un nume familiar si poate are sens folosirea acestuia pentru o noua suita de aplicatii.

aplicatii msn iphone de la microsoft

Aditional, Microsoft spune ca aplicatiile pot fi personalizate de fiecare utilizator in parte pentru a „personaliza si organiza informatiile dorite potrivit intereselor fiecaruia,„. Asta inseamna ca puteti obtine informatii despre echipa preferata, informatii bursiere dar si surse de stiri.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.