Free cookie consent management tool by TermsFeed

Finala sezonului al doilea al Turneului Național de League of Legends va avea loc în cadrul East European Comic Con din această primăvară, din București. Nexus Gaming și Great! Team, cele două echipe finaliste, se vor întâlni față în față pe 6 mai la Comic Con pentru a lupta pentru premiul cel mare.

Finala celui de-al doilea sezon al Turneului Național de League of Legends va avea loc în cadrul East European Comic Con, în a doua zi a convenției, pe data de 6 Mai.

Peste 200 de echipe s-au înscris și în acest sezon, finaliste ale etapei online fiind Nexus Gaming și Great! Team, ca și în primul sezon. Cele două se vor întâlni la Comic Con pentru a concura pentru titlul de campioană a celui de-al doilea sezon. Premiile echipelor finaliste, dar și ale celor de pe locurile 3 și 4, se ridică la suma totală de 4,000 euro.

„Deși cei de la Great! Team s-au clasat pe locul al doilea în primul sezon al Turneului Național, ne bucură să vedem că nu au renunțat și că au revenit și sezonul acesta. Meciul o să fie, cu siguranță, unul strâns pentru că jucătorii s-au antrenat mai mult din noiembrie și până acum.

Suntem încântați de faptul că fenomenul esports se dezvoltă din ce în ce mai mult în România și sperăm că din ce în ce mai mulți jucători să facă pasul către o carieră de profesioniști”

– a declarat Ionuț Chepeneag, Publishing Lead în cadrul Riot Games.

Accesul la eveniment se face pe baza biletelor valabile pentru ziua de sâmbătă a Comic Con sau a abonamentelor.

Pe pagina oficială a turneului puteți afla ultimele știri și informații legate de finală, dar și materiale video de prezentare ale acestuia. Pagina turneului poate fi accesată aici.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.