Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nokia a confirmat ca va pune la dispozitie noua facilitate Glance, asa cum a fost inclusa in ultimele telefoane Nokia Lumia (in afara de Lumia 520) pentru intreaga sa gama de telefoane Lumia cu Windows Phone 8. Modul Glance va oferi vizitatorilor un screensaver cu ceas pentru a-i ajuta sa conserve energia dispozitivului nemaifiind necesar sa il aprinda pentru a urmari data/ora.

O declaratie anterioara din partea Nokia spune ca o cercetare interna arata ca pornirea displayului telefonului doar pentru a verfica data si ora reprezinta cea mai importanta sursa de consum a bateriei. Nokia a declarat utilizatorilor ca se asteapta ca noua optiune va trebui sa astepte actualizarea Nokia Lumia Amber.

„Mai este putin de asteptat pana la actualizarea Nokia Lumia Amber, va fi disponibila pe toate dispozitivele Nokia Lumia ce ruleaza Windows Phone 8. Odata instalata actualizarea, veti avea posibilitatea de a primi notoficari in Nokia Store despre actualizarea Display+touch si apoi este necesara doar acceptarea acestei actualizari. Puteti controla ecranul Nokia Glance dintr-un panoul din sectiunea Display+touch regasita in meniul Setari.”

Actualizarea Amber este asteptata in urmatoarele saptamani. Singurul telefon care nu va primi noua actualizare este popularul Lumia 520 despre care Nokia spune ca are „restrictii hardware”.

Telefoanele care vor primi actualizarea Nokia Amber sunt: Lumia 620, 720, 810, 820, 822, 920 si 928. Lumia 925 si urmatoarea lansare Lumia 1020 vor veni cu aceasta actualizare inclusa.

Sursa: Nokia.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.