Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nokia a relansat serviciul de streaming sub numele de Nokia MixRadio, renuntand astfel la Nokia Music si actualizand si aplicatia Windows Phone in acelasi timp. Noul soft, disponibil doar pentru telefoanele Lumia Windows Phone, aduce in prim-plan listele de redare dimanice.

Nokia foloseste experti locali in fiecare regiune pentru a personaliza listele, in functie de ceea ce este popular in fiecare locatie, si exista in jurul de 18 milioane de melodiile din care acestia pot alege. Este, de asemenea, posibila crearea unui mix personal, folosind Play Me, care mai intai creeaza un profil muzical in functie de preferintele si gusturile utilizatoriului, iar apoi selecteaza piesele astfel incat sa se potriveasca.

Asemenea TiVo remote, MixRadio are butoane thumbs up/thumbs down pe care le puteti folosi pentru a evalua fiecare piesa selectata de sistem, feedback-ul fiind folosit pentru viitoarea selectie a pieselor. Mixurile astfel rezultate pot fi distribuite pe Facebook si Twitter altor utilizatori de Lumia sau direct pe mail sau prin sms.

Desi softul este prea putin cunoscut celor care nu sunt fani Nokia, MixRadio este unul dintre cele mai atragatoare softuri extra pe care compania le ofera utilizatorilor Lumia. Spre deosebire de alte servicii de streaming cum ar fi Pandora, acesta nu necesita abonament. Cu toate acestea, Nokia percepe o taxa lunara de 3,99 dolari pentru descarcari nelimitate si alte optiuni.

Aplicatia Nokia MixRadio este disponibila acum in Windows Phone Store, gratuit pentru utilizatorii Lumia. Daca deja aveti instalata aplicatia Nokia Music pe dispozitivul dumneavoastra, aceasta se va actualiza pur si simplu la noua versiune.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.