Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noua aplicatie este cea mai asteptata in materie de alternative pentru lansatoarele Android. Lista de optiuni include Aviate, EverythingMe, Terrain, Firefox Launcher si Cover dar, Nokia vrea sa intre pe acest segment cu noul Z Launcher, lansator disponibil deja in magazinul de aplicatii Android: Google Play.

Ca si alte lansatoare conextuale, Nokia Z va urmari aplicatiile utilizate si cand le utilizati iar apoi va ajusta in mod automat scurtaturi in functie de ora pentru a oferi cele mai relevante aplicatii oricand peste zi. Desi Nokia Z pare sa se axeze pe orele zilei si nu merge la fel de departe ca alte alternative (de exmplu Cover si Aviate). O functie interesanta pe care o aduce lansatorul de la Google este „scribble”, o alternativa la Google Gesture Search, si permite desenarea unei litere pe ecran dupa care vor fi afisate aplicatiile si contactele relevante.

Nokia Z Launcher este cu siguranta o optiune draguta desi nu se departeaza foarte mult de multime. Chiar si asa, lansatorul este oferit de Nokia in mod gratuit asa ca nu va durea un test, macar de curiozitate.

Lansatorul Nokia Z Launcher este disponibil pentru dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Android 4.1 sau mai recent si poate fi descarcat de pe Google Play.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.