Free cookie consent management tool by TermsFeed

La inceputul acestei luni, Joe Belfiore de la Microsoft a spus ca cei ce s-au plans de versiunea WIndows Phone a Office se vor bucura sa auda noutatile. Utilizatorii WIndows Phone simt asta deoarece Office este un produs Microsoft asa ca ar trebui sa primeasca cea mai buna aplicatie, nu utilizatorii iOS sau Android.

Informatiile oferite de acesta sustin ca aplicatia Office pentru WIndows Phone va fi anuntata pe 19 Februarie, la inceputul anului nou Chinezesc. Microsoft Columbia a postat un teaser pentru noul Office pentru Windows Phone alaturi de textul: „Editeaza documentele cand sunteti plecati de la birou cu aplicatia mobila #Office„.

Daca ne uitam cu atentie la imaginea din teaser, se pare ca Microsoft fie a folosit un screenshot al aplicatiei iOS fie a editat-o pentru WIndows Phone sau noul design al aplicatiei pentru WIndows Phone arata exact ca aplicatia pentru iOS. Oricum ar fi, am putea afla mai multe Miercuri atunci cand Microsoft organizeaza evenimentul pentru Windows 10.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.