Free cookie consent management tool by TermsFeed

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă pentru noul smartphone BlackBerry KEYone, un model echipat cu tastatură fizică și cu display tactil de 4,5 inci cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli și rulează sistemul de operare Android.

La nivel de specificații tehnice, noul BlackBerry KEYone are o cameră foto principală cu un senzor de 12 MP capabilă ă facă captură video la rezoluție 4K cu 30 de cadre pe secundă. Totodată, noul smartphone are 3GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu intern de stocare extensibil cu până la 2TB folosind un card microSD.

BlackBerry KEYone are o tastatură fizică ergonomică și iluminată precum şi un senzor de amprentă. Mai mult, dispozitivul este alimentat de un acumulator de 3505 mAh, care poate fi încărcat la jumătate din capacitate în doar 36 de minute.

Clienții Vodafone România pot înregistra precomenzi pentru BlackBerry KEYone pe vodafone.ro. Terminalul poate fi achiziționat la un preț începând de la 169 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49.

Abonamentul Super RED 49 include 8 GB de internet mobil disponibil în țară și în roaming în Spațiul Economic European, alcătuit din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în roaming în Spațiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum și 1.000 de minute internaționale pe mobil.

Vizitează vodafone.ro pentru mai multe detalii despre această ofertă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.