Free cookie consent management tool by TermsFeed

Motorola Moto Z3 Play continuă moștenirea familiei Moto Z și adaugă un display edge-to-edge de ultimă generație design-ului inovator consacrat; de altfel, noul dispozitiv integrează în mod accesibil tehnologia AI prin intermediul camerelor duale inteligente cu identificare a profunzimii imaginii și detectare inteligentă a contextului. Moto Z3 Play oferă o experiență premium, de înaltă calitate și accesibilă, cu caracteristici indispensabile și posibilitatea de a face față tuturor provocărilor prin intermediul Moto Mods.

Mai multe posibilități cu Moto Mods

Familia Moto Z și Moto Mods depășesc limitele smartphone-urilor obișnuite, oferind noi funcționalități avansate într-o clipă. Tehnologia modulară transformă Moto Z3 Play într-o experiență mobilă care contribuie la explorarea pasiunilor fiecăruia. Printre posibilitățile oferite se numără imprimarea fotografiilor Polaroid direct din telefon în doar câteva secunde, proiectarea unei imagini de 70 inci pe orice suprafață sau accesarea cu o simplă atingere a asistentului personal pentru muzică, știri, întrebări și multe altele. Pe scurt, familia Moto Z face ceea ce nu poate nici un alt smartphone iar mulțumită angajamentului Motorola pentru compatibilitatea cu generațiile anterioare, toate modulele Moto Mods funcționează pe noul Moto Z3 Play.

Exclusiv pentru Moto Z3 Play, utilizatorii vor regăsi în pachet noul modul moto mod Power Pack, o baterie suplimentară, ce adaugă instant 2220 mAh smartphone-ului.

Un smartphone performant dedicat utilizatorilor

Moto Z3 Play este conceput pentru a oferi un nivel ridicat de confort utilizatorului. Este realizat în întregime din Corning Gorilla Glass și aluminiu utilizat și în construcția aeronavelor, având o rezistență sporită. Ecranul ocupă o suprafață cu 13% mai mare și include un număr superior de pixeli per inch comparativ cu generația anterioară, ale cărei dimensiuni ale carcasei erau similare. Ecranul de 6 inci Super AMOLED cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD, oferă o imagine edge-to-edge, ideal pentru vizionarea unei emisiuni TV sau pentru a citi ultimele noutăți pe blogul preferat.

Moto Z3 Play

Camerele duale de 12MP și 5MP permit realizarea fotografiilor de calitate chiar și în interior și când este înnorat. Mai mult, camerele Moto Z3 Play integrează noi funcții AI cu detectare a profunzimii și permit realizarea unor imagini creative, precum cinemagrafele. Prin integrarea Google Lens3, camera smart a Moto Z3 Play utilizează la maximum tehnologiile AI și arată mai mult decât se vede la prima vedere, mulțumită abilității de a căuta obiecte uzuale, de a copia și traduce texte și de a oferi mai multe informații despre monumente și locuri cunoscute.

Funcția Cinemagraphs permite adăugarea unui plus de creativitate pozelor realizate permițând animarea unei părți a unei imagini, în timp ce restul imaginii rămâne statică – o combinație unică de foto și video. Iar pentru un selfie perfect, tot ceea ce trebuie să faci este să selectezi modul portret, iar camera frontală de 8MP a Moto Z3 Play se ocupă de restul.

Moto Z3 Play este pregătit pentru orice sarcină va întâmpina datorită procesorului Snapdragon 636, cu 30% mai rapid, și a bateriei cu autonomie îndelungată – până la 40 de ore de autonomie combinată dacă telefonul este folosit împreună cu Moto Power Pack. Moto Z3 Play oferă o experiență superioară de utilizare a asistentului vocal preferat chiar și din modul sleep datorită celor 4 microfoane și a capabilității de procesare cu consum redus de energie. Astfel, introducerea de comenzi vocale se realizează cu precizie.

Noul smartphone include toate Moto Experiences preferate, inclusiv Moto Display și Moto Actions. Acestea permit acces facil la funcționalitățile utile exact la momentul potrivit. Pe timp de noapte, display-ul nocturn ajustează în mod automat ecranul în tonuri mai calde pentru a permite un somn liniștit. Cu o simplă rotire a încheieturii, camera foto este activată, lanterna poate fi pornită printr-o mișcare dublă din încheietura mâinii, iar capturile de ecran pot fi realizate prin simpla atingere cu 3 degete.

Specificații tehnice Moto Z3 Play

  • Ecran: 6.01 inci cu rezoluție Full HD+ (2160×1080), Super AMOLED, 18:9 Max Vision
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 636 1.8GHz octa-core
  • GPU: Adreno 509 de 850 MHz
  • Memorie RAM: 4 GB
  • Stocare: 32 GB/64 GB, card microSD cu capacitate de până la 2 TB
  • Baterie: 3.000 mAh cu 12 ore de autonomie în doar 30 de minute de încărcare
  • Cameră principală: 12MP, f1.7, 1.4um + senzor de 5MP ce detectează profunzimea de câmp, tehnologie Dual Autofocus Pixel (pDAF), Color Correlated Temperature (CCT), bliț LED dublu, întârziere zero a obturatorului (ZSL)
  • Cameră frontală: 8MP, f2.0, 1.12um, obiectiv cu unghi larg de 85°, bliț pe ecran
  • Sistem de operare: Android 8.1 Oreo

Disponibilitate și preț

Moto Z3 Play este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola, împreună cu Moto Power Pack inclus în pachet, la prețul recomandat de 1.999 lei. Îl poți achiziționa de la Orange cu 157 Euro alături de abonamentul Orange Me 30 și primești cadou Moto Insta-Share.

Vizitează magazinul online orange.ro pentru detalii suplimentare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.