Free cookie consent management tool by TermsFeed

HMD Global anunţă că noul terminal Nokia 3.1 va putea fi cumpărat de la Telekom, Vodafone și de la alți retaileri, la un preț estimativ de 699 RON, începând cu sfârșitul lunii iunie. Nokia 3.1 are un design atrăgător cu carcasă din aluminium și face parte din programul Android One.

Design și experiențe premium

Ca şi modelul original, noul Nokia 3.1 dispune de o combinație atent selectată de materiale într-o armonie perfectă și cu un design deosebit. Carcasa de metal anodizat şi prelucrat la maşină, precum şi ecranul din sticlă sculptată oferă combinaţia perfectă dintre un aspect care iese în evidenţă şi confort atunci când este ținut în palmă. Accentele metalice subtile sunt realizate prin şlefuiri cu diamant pentru un finisaj premium.

Nokia 3.1 este cel mai accesibil smartphone 18:9 din portofoliu, oferind o dimensiune de ecran similară cu cea a modelelor de vârf de gamă. Acesta are un ecran HD+ cu diagonala de 5,2 inci, protejat de sticlă rezistentă la şocuri mecanice, 2,5D curved Corning Gorilla Glass 3, pentru menţinerea aspectului frumos un timp mai îndelungat.

Telefonul rulează pe MediaTek 6750, un chipset cu opt nuclee care oferă de două ori mai multe nuclee de procesare şi performanţe cu 50% mai bune faţă de generaţia anterioară. Camera foto principală folosește un senzor de 13MP cu auto-focus și dispune de un set complet de senzori capabili să ofere posibilitatea rulării aplicațiilor AR și poate efectua plăți cu Google Pay.

Android One pur, securizat şi actualizat

Nokia 3.1 intră în familia Android One și se alătură gamei cuprinzătoare de smartphone-uri Nokia care furnizează deja o experienţă proiectată de Google, inteligentă și securizată. Smartphone-urile Nokia cu Android One oferă capacitate mai mare de stocare şi durată mai mare de viaţă a bateriei chiar de la dezambalare, precum şi cele mai noi inovaţii susținute de inteligenţa artificială de la Google. Nokia 3.1 va primi trei ani actualizări lunare de securitate şi doi ani de actualizări ale sistemului de operare, aşa cum se garantează în programul Android One. Aceste elemente includ noul Nokia 3.1 în rândul celor mai sigure telefoane care există, fiind permanent actualizat cu cele mai noi servicii Google, cum ar fi Google Assistant şi Google Photos cu stocare gratuită şi nelimitată a imaginilor de înaltă calitate.

Venind cu Android Oreo preinstalat, utilizatorul se poate bucura de cele mai noi caracteristici, incluzând Google Assistant, Google Lens, Picture-in-Picture pentru multitasking, Android Instant Apps pentru a descoperi și rula aplicaţii cu maximă fluiditate, un număr de 60 de noi emoji-uri fantastice şi caracteristici de maximizare a bateriei, precum limitarea utilizării aplicaţiilor de fundal. Nokia 3.1 vine pregătit pentru Android P.

Disponibilitate și preț

Noul telefon Nokia 3.1 va fi disponibil în 3 culori: Blue/Copper, Black/Chrome şi White/Iron; va avea spațiu de stocare/RAM: 2GB/16GB și se va găsi de la sfârșitul lunii iunie la Telekom, Vodafone dar probabil și la alți retaileri precum eMag sau PC Garage la un preț estimativ de 699 RON.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.