Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un avion al companiei British Airways ce avea la bord 132 de pasageri și 5 membri ai echipajului a fost lovit la de o dronă când se pregătea să aterizeze pe aeroportul Heathrow.

Piloții aeronavei au raportat că un obiect a atins botul aeronavei în timp ce aceasta se apropia de terminalul cu numărul 5 al aeroportului Heathrow.

Aceștia au spus că obiectul ce a atins botul aeronavei este o dronă. Compania British Airways a confirmat pentru publicația MailOnline că zborul cu numărul BA727 ce venea din Geneva, Elveția, a fost lovit în timp ce efectua ultimele manevre de aterizare deasupra Londrei cu 132 de pasageri și 5 membri ai echipajului la bord.

Compania aeriană a declarat că aeronava a fost examinată de ingineri și este gata să efectueze următorul zbor programat. În urma investigațiilor efectuate, nici o persoană nu a fost reținută de poliție deoarece operatorul dronei nu a fost găsit.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.