Free cookie consent management tool by TermsFeed

Este o bună ocazie pentru a face cumpărături iar magazinul online eMag vine să te întâmpine. Ofertele Back to School puse la dispoziție de eMag îți aduc super reduceri de până la 40% la componentele pentru calculator, laptop-uri, monitoare, periferice dar și la alte categorii de produse populare.

Oferte bune pentru un upgrade la PC

Dacă vrei să îți faci un upgrade la calculator atunci reducerile disponibile pe emag.ro te pot ajuta să cumperi ceva mai bun sau să economisești câțiva bănuți. Poți alege un SSD pentru un plus de performanță, o placă video mai performantă, un upgrade pentru memoria RAM sau poate este timpul să faci saltul către un procesor de top.

Cel mai bun preț pentru un SSD

Dacă vrei un SSD nou atunci te va încânta prețul modelului Kingston A400. Nu este un model de top dar este capabil să atingă viteze de citire de până la 500Mbps sau de 350Mbps la scriere, viteze pe care le poate depăși uneori. Sunt disponibile două variante cu 120GB sau 240GB spațiu de stocare iar prețul acestora te va încânta cu siguranță.

Kingston A400

Kingston A400

Poți achiziționa o unitate SSD Kingston A400 cu 120GB spațiu de stocare cu doar 109 lei sau cu 240GB spațiu de stocare cu 194 lei. Probabil acestea sunt cele mai bune prețuri pe care le poți găsi la un SSD așa că vizitează acum pagina produsului de pe emag.ro pentru a-ți cumpăra și tu unul.

La categoria plăci video ai mai multe variante de unde poți alege. Fie că ești un gamer împătimit sau un utilizator obișnuit, reducerile sunt potrivite oricărui tip de utilizator.

O placă video cu specificații tehnice de top disponibilă în oferta curentă este modelul ASUS GeForce GTX 1080 STRIX ADVANCED. Aceasta are printre specificațiile tehnice 8GB memorie video de tip GDDR5X, 256bit bus de memorie cu frecvența 10010MHz, un procesor grafic de 1695MHz și dispune de răcire activă cu trei ventilatoare. Poți achiziționa această placă video din oferta curentă eMag la un preț redus cu 18%.

Alte plăci video disponibile la un preț redus:

  • ASUS Cerberus GeForce GTX 1050 OC, 2GB GDDR5, 128 bit – preț redus cu 22%
  • GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE 2, 6GB GDDR5, 192-bit – preț redus cu 10%
  • ASUS GeForce GT1030 O2G, 2GB GDDR5, 64-bit – preț redus cu 9%

Tot la capitolul componente pentru PC mai poți găsi:

  • Procesor Intel Core i5-7400, 3.00Ghz – preț redus cu 8%
  • Memorie RAM ADATA XPG Z1, 8GB, (2X4GB), 2666Mhz DDR4, CL16 – preț redus cu 20%
  • Placă de bază MSI X370 GAMING PLUS, Socket AM4 – preț redus cu 16%

Periferice și accesorii la prețuri bune

ASUS ROG Gladius Gaming
ASUS ROG Gladius Gaming

Un mouse de gaming disponibil în oferta magazinului online la un preț excelent este ASUS ROG Gladius Gaming.

Acesta folosește designul clasic ASUS ROG, are culoarea neagră cu contraste roșii iar detaliile tehnice includ o rezoluție de 6400dpi, 6 butoate, interfață USB, senzor optic și accelerare de până la 50G. Poți achiziționa acest mouse de gaming de pe emag.ro la un preț redus cu 43% față de prețul obișnuit.

Un alt mouse de gaming interesant pe care îl poți achiziționa este Logitech G102 Prodigy. Acesta folosește un design clasic cu lumini albastre, are o rezoluție de 6000dpi și șase butoane. Îl poți achiziționa de pe emag.ro la un preț redus cu 20%.

Un sistem audio pe care îl poți cumpăra la un preț redus din campania Back to School este sistemul audio Logitech 2.1 Z623. Acesta îți oferă o putere de până la 200W, dispune de certificare THX, are controalele dispuse pe una din boxele frontale, intrări multiple și un subwoffer cu o putere de 130W. Poți achiziționa sistemul audio Logitech 2.1 Z623 la un preț redus cu 30%.

Ofertele Back to School de la eMag

Acestea sunt doar câteva din produsele disponibile în oferta Back to School de le eMag. Vizitează acum site-ul magazinului online emag.ro pentru a descoperi toate ofertele din această perioadă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.