Free cookie consent management tool by TermsFeed

Onmi Info este o aplicatie ce ofera utilizatorilor sai acces la mai multe unelte utile: Curs si convertor valutar, DEX, posibilitatea identificarii unei firme dupa CIF sau dupa numele acesteia si corespondentele dintre adrese si codurile postale.

Cursul valutar oferit in cadrul aplicatiei prezinta utilizatorilor variatia zilnica a valutelor intr-o afisare grafica pentru intervalul de 5 zile. Personalizarea include valutele afisate si ordinea acestora, convertorul va permite conversia intre monede iar performantele promit utilizatorului minimizarea traficului consumat de aplicatie.

Unealta pentru Codurile postale a aplicatiei integreaza un algoritm puternic pentru cautarea unei adrese si aflarea codului postal al acesteia cu usurinta. Aplicatia va permite salvarea cautarilor facand astfel mai usor accesarea informatiei pe viitor.

DEX integreaza rezultate de la DEX online iar informatia este afisata utilizatorului intr-un format grafic optimizat pentru o citire usoara. Relevanta cautarilor includ si definitia cuvantului, sinonimele, antonimele dar si dictionar ortografic si argoul.

Identificarea CIF permite identificarea unei societati dupa codul CIF sau dupa numele acesteia oferindu-va informatii amanuntite. Informatiile sunt oferite doar daca acestea sunt disponibile publicului si includ: numele firmei, numarul de inregistrare, data inregistrarii, starea, numarul de telefon si daca firma este platitoare de TVA.

Pretul aplicatiei Omni Info este de aproximativ 2$ si este disponibila pentru dispozitivele iOS in magazinul de aplicatii App Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.