Free cookie consent management tool by TermsFeed

Browserul Opera pentru Android primeste o actualizare majora astazi, aceasta aduce suport pentru chat video WebRTC, o noua interfata, o noua pagina speed dial si un download manager mai inteligent. Noua versiune permite lansarea sesiunilor de chat prin video direct din browser fara a fi nevoie sa fie deschisa o noua aplicatie.

Multumita acestei actualizari, noul suport pentru standardul WebRTC va permite redarea continutului video prin browser, apeluri voce si transfer de fisiere fara a fi necesara instalarea unui modul suplimentar. Noua optiune va permite apelarea de pana la 7 utilizatori catre alte browsere compatibile WebRTC, ca Chrome si Firefox.

Opera 20 pentru Android aduce o noua actualizare si un Speed Dial ce reflecta un design simplu permitand utilizatorului sa aleaga dintre trei interfete distincte: Clasic (bara de adrese in partea de sus, toolbar jos), Phone (bara de adrese si toolbar in partea de sus) si Tablet (ca Phone dar include o bara suplimentara).

Opera 20 pentru Android este bazata pe versiunea 33 a proiectlui open-source Chromium, versiune lansata in luna Ianuarie. Incepand cu versiunea 15, Opera utilizeaza motorul de randare Google Blink si nu mai foloseste WebKit. Google a anuntat proiectul Blink bazat pe WebKit in Aprilie 2013.

Browserul Opera 20 poate fi descrcat din magazinul Play Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.