Free cookie consent management tool by TermsFeed

Orange România împlinește 20 de ani pe piața locală din România. În urmă cu 20 de ani, pe 6 iunie, compania deschidea comercial rețeaua mobilă. Pentru a sărbători aniversarea, operatorul răsplătește loialitatea clienților oferindu-le 20 GB trafic de net pe lună, timp de două luni și 20 de zile de oferte aniversare în magazinul online.

De-a lungul celor două decenii, Orange a investit constant în calitatea serviciilor, în extinderea rețelei și în dezvoltarea de inovații care să răspundă nevoilor clienților. Astfel, clienții Orange au au beneficiat, în premieră, de serviciul MMS (multimedia messaging), de conectivitate îmbunătățită prin tehnologia EDGE, de o voce clară cu ajutorul HD Voice, de cele mai rapide viteze aduse de 4G+ și de o calitate mai bună prin Apel 4G.

Pentru a completa experiența oferită clientului, Orange și-a consolidat cea mai extinsă rețea de magazine, oferind servicii complete de asistență, cât și o experiență integrată online si offline în cele 25 de smart stores, care vin în întâmpinarea nevoii de simplitate și conectivitate.

Bonusul aniversar este oferit tuturor clienților, persoane fizice și juridice, cât și utilizatori ai cartelelor pre-plătite, indiferent de vechimea pe care o au în rețea. Bonusul va fi disponibil prin activarea acestuia o singură dată în Contul meu Orange, fie din aplicație, fie pe desktop. Pentru activare, clienții cu telefoane Android și iOS își pot descărca ultima variantă a aplicației Contul meu din PlayStore și din AppStore. Perioada de activare este între 6 iunie – 30 iunie.

Bonusul de internet se va consuma înaintea resurselor incluse în abonamentele clienților și a opțiunilor configurate de utilizatorii de cartele pre-plătite.

”În 20 de ani de prezență în România, am crescut alături de clienții noștri. Le-am ascultat nevoile și am inovat, astfel încât să răspundem așteptărilor lor. Standardele lor au devenit reperele noastre și ne-am propus de fiecare dată să întrecem așteptările. Acum, după două decenii, ne dorim să le mulțumim și să răsplătim fidelitatea clienților noștri.

Toate produsele și serviciile oferite clienților noștri de-a lungul acestor ani reflectă preocuparea constantă a unei echipe de profesioniști de a inova, astfel încât să oferim clienților acces la noi oportunități aduse de transformarea digitală prin intermediul conectivității crescute și al unei rețele de încredere.”

– a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer în cadrul Orange România

În plus, pentru a marca aniversarea celor 20 ani, Orange a pregătit în luna iunie 20 de zile cu oferte speciale disponibile în magazinul online. Clienții care vor vizita magazinul vor descoperi noutăți în fiecare zi, constând în reduceri la telefoane și accesorii, bonusuri de puncte Orange Thank You, precum și alte surprize.

Vizitează acum Orange.ro pentru a beneficia de bonusul oferit sau de promoțiile aniversare disponibile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.