Free cookie consent management tool by TermsFeed

Orange continuă să facă anunțuri prin care aduce inovații în România prin lansarea Apelului Wi-Fi, serviciu bazat pe tehnologia Voice Over Wi-Fi. Serviciul este pus la dispoziție, momentan, în teste și oferă clianților acces la servicii de voce folosind o conexiune Wi-Fi acolo unde nu este disponibil sau este diminuat semnalul mobil.

Serviciul permite efectuarea unui apel, fără restricții și cu păstrarea identității apelantului. Acesta este integrat în mod nativ pe anumite terminale compatibile, fără a fi nevoie de o aplicație special dezvoltată în acest sens.

Momentan, noul serviciu este disponibil fără costuri suplimentare, clienților operatorului ce au activ serviciul Apel 4G și doresc să testeze noua inovație. Pentru a testa serviciul, este necesar să trimiteți un SMS la numărul 232.

Apelurile Wi-Fi și Apelurile 4G consumă din minutele disponibile în abonament iar clienții beneficiază de o conexiune instantanee a apelului dar și calitate HD. Serviciul Apel Wi-Fi poate fi utilizat alături de Smasung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge, terminale disponibile în oferta Orange. Operatorul telecom promite extinderea portofoliului de terminale compatibile cu acest serviciul.

Orange va actualiza terminalele de mai sus cu o nouă versiune a softului pentru a fi compatibile cu noul serviciu iar terminalele achiziționate după anunțarea lansării Apelului Wi-Fi le pot folosi fără a necesita o actualizare.

Mai multe informații găsiți pe orange.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.