Free cookie consent management tool by TermsFeed

Organizată de către Incremental Community, cu sprijinul unor companii de renume din industria de software (Deutsche Bank, IBM, Misys, Every Matrix și altele), Conferința Voxxed Days Bucharest a ajuns la cea de-a doua ediție!

După succesul obținut la prima ediție a acesteia (de pe 11 martie 2016), la care au participat aprox. 400 de persoane și unde au fost prezentate 3 sesiuni în paralel și 3 workshop-uri, ediția de anul acesta va avea loc pe data de 10 martie 2017.

Evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orase din Europa. Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, care se organizează în țările în care comunitățile de developeri sunt extrem de bine dezvoltate și reușește să adune un minim de 1.000 participanți.

Conferința Voxxed Days Bucharest se va desfășura la Hotel Sheraton București, unde vor fi organizate 24 de sesiuni în 4 săli în paralel, pe următoarele domenii:

  • Architecture și DevOps
  • Java și Cloud
  • Big Data și IOT
  • Web și Mobile.

De asemenea, în două săli separate se vor ține 4 workshop-uri de câte 2 ore.

Speakerii sunt personalități marcante pe plan internațional și specialiști de renume în cele mai noi tehnologii în domeniu. În ediția a doua a evenimentului, la fel ca și în prima ediție, speakerii sunt în proporție covârșitoare din afara țării, iar numai ca excepție, speakeri locali. Lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului.

Ne propunem ca împreună să contribuim la cristalizarea comunității românești de dezvoltatori și să o ajutăm să crească într-un ritm susținut!

Vizitatorii noștrii pot beneficia de un discount discount de 20% din prețul biletelor, care poate fi accesat completând acest formular și introducând la rubrica “Discount code” codul VDBUH20TC.

 

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.