Free cookie consent management tool by TermsFeed

PC Garage „scade temperatura” cu reduceri de cel puţin 20%, la gama de carcase şi accesorii de răcire

PC Garage, magazinul online dedicat 100% pasionaţilor de gaming şi hardware, te aşteaptă şi anul acesta cu o nouă campanie de vară pentru gama de carcase şi soluţii de răcire pentru PC-uri. Perioada de reducere este în derulare, urmând să se încheie în data de 25 Iunie. Astfel, pentru aproape o săptămână poți profita de reduceri la orice produs din categoriile carcase, ventilatoare/radiatoare, coolere şi pastă termoconductoare.

“Aşa cum v-am obişnuit în fiecare an, odată cu venirea verii şi a temperaturilor de peste 28 de grade, PC Garage lansează campania de reduceri dedicată carcaselor, sistemelor de răcire şi a celor de ventilaţie. Vă recomandăm carcase spaţioase, de tip middle tower, cu doua sau chiar trei ventilatoare frontale şi un cooler aftermarket performant pentru procesor. Pentru răcirea optimă a procesorului recomandăm folosirea unei paste termice de calitate, chiar dacă cooler-ul ales beneficiază deja de un strat de pastă.”

– a declarat Răzvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.

Printre cele mai atractive reduceri, menţionăm carcasa Thermaltake View 28 RGB, oferită cu un discount de 38%, carcasa NZXT H200i Matte Black redusă cu 30% sau modelul Deepcool Tesseract BF black disponibil la un preţ de 118.22 RON.

Din categoria cooler, retailerul oferă reduceri atât pentru entuziaşti, cu modele high-end precum Corsair Hydro Series H150i Pro RGB, cât şi modele cu un raport preţ/performanţă foarte atractiv, precum Noctua NH-D15 sau Segotep Water Cooler Halo 240 Blue.

Pentru segmentul de ventilatoare, trebuie menţionat kit-ul Segotep Pro Vibrant, format din trei ventilatoare RGB de 120 mm, precum şi modele de 140 mm(Noctua NF-A14) capabile să ofere un flux aer de 107.45 CFM.

Poți găsi mai multe detalii despre această campanie pe pcgarage.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.