Free cookie consent management tool by TermsFeed

PC Garage împlineşte luna aceasta 13 ani de activitate şi implicare în mediul hardware şi gaming. Astfel, în perioada 8 – 10 Octombrie, în funcţie de valoarea comenzii plasate, PC Garage îți recompensează fidelitatea cu peste 2.000 cadouri, pe durata celor trei zile de sărbătoare.

SSD cadou pentru orice comandă de peste 2000 de lei

Prima serie de surprize implică disponibilitatea a 1.001 SSD-uri ADATA Ultimate 120GB, care vor fi oferite cadou la orice comandă cu o valoare de peste 2.000 lei. Spre exemplu, dacă optezi pentru un sistem Corvus şi un bundle GXT 383 Dion 7.1 + Far Cry 5 vei primi cadou un SSD ADATA 120GB, ce se potriveşte perfect în configuraţia sistemului.

Pentru pasionaţii de jocuri ce duc lipsa unui mousepad textil, format XL, PC Garage a pregătit un total de 1.001 bucați, ce vor fi oferite clienţilor cu comenzi cuprinse între 500 – 2.000 lei. Astfel, la orice achiziţie ce se regăseşte în acest interval, primeşti cadou un mouse pad textil, cu bază cauciucată – Trust GXT 756 XL.

“Cu ocazia celei de-a 13-a aniversări, ne-am gândit fim diferiți, în loc să primim cadouri, să le oferim noi. Astfel, profităm de ocazie să le mulţumim clienţilor noştri pentru fidelitatea şi încrederea pe care ne-au oferit-o timp de 13 ani.” 

– a declarat Răzvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.

Pe lângă aceste cadouri, tot cu ocazia celor 13 ani, poţi profita de promoţii speciale la laptopuri, telefoane, televizoare, componente şi periferice de gaming, toate la preţuri aniversare. Nu sunt uitate nici sisteme de gaming PC Garage. Acestea, împreună cu gama de monitoare pentru gaming, vor fi disponibile timp de trei zile la preţuri speciale.

Mai multe detalii despre campanie puteţi afla pe pcgarage.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.