Free cookie consent management tool by TermsFeed

Luna Noiembrie este una interesantă și pentru retailerii din afara țării noastre. Pe data de 11 Noiembrie este organizat un eveniment interesant care aduce reduceri impresionante.

Pe 11 Noiembrie poți cumpăra de la Gearbest produsele mult dorite la prețuri promoționale. Retailerul promite clienților reduceri interesante și prețuri c încep de la doar 0,99$. Produsele sunt variate iar reducerile foarte bune așa că dacă ești în căutarea unui preț bun poți profita din plin de această zi.

Înainte de reducerile de vineri, ai ocazia să achiziționezi alte produse oferite la prețuri mai mici. Gearbest oferă prețuri bune la produsele aflate în stoc limitat și fiecare client poate cumpăra maxim un produs din oferta curentă.

Dacă ești în căutarea unui telefon atunci ai de unde alege. Xiaomi Mi5 este un smartphone 4G care are un procesor performant Snapdragon 820, 32GB spațiu de stocare, 3GB memorie RAM și o cameră foto principală de 16MP. Prețul dispozitivului este de 290$.

Un alt dispozitiv interesant este telefonul UMI Super care este un terminal 4G cu un ecran de 5,5 inci, 4GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, procesor performant Helio P10 și este disponibil la 275$. Asus ZenFone 3 cu 64GB spațiu de stocare și 4GB RAM poate fi cumpărat cu doar 320$.

Brățara inteligentă Alfawise T02 este dispnibilă la doar 9,99$ iar tableta Teclast TBook 12 Pro cu ecran de 12,1 inci, sistem de operare dual (Windows 10 Home și Android 5.1), procesor Intel Cherry Trail X5 Z8300 de 1,44GHz, 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare este disponibilă la doar 230$.

Acestea sunt doar câteva produse interesante disponibile la prețuri mai mici. Cu cât se apropie ziua de vineri vom putea găsi și mai multe reduceri. Vizitează gearbest.com pentru mai multe informații și pentru a căuta un produs pentru tine.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.