Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pokémon Go este un nou joc ce a fost lansat săptămâna trecută pentru dispozitivele ce rulează sistemele de operare Android și iOS. Popularitatea acestuia a luat prin surprindere echipa de dezvoltare iar asta a dus la întârzierea unei lansări internaționale. Pokémon Go a fost disponibil în SUA, Noua Zeelandă și Australia din momentul lansării urmând să ajungă și în Europa și Asia la scurt timp după.

Popularitatea jocului și numărul mare de jucători au afectat servere-le care îl deserveau iar asta a dus la o întârziere a lansării. Dezvoltatorul a luat măsuri pentru a recupera serverele și pentru a le pregăti pentru o lansare internațională.

The Wall Street Journal ne spune că Pokémon Go se va lansa în Europa și Asia în „câteva zile„. Dezvoltatorul jocului nu a oferit nici o informație oficială despre o posibilă dată e lansare iar publicația mai sus menționată citează „persoane apropiate de planurile de lansare ale jocului„.

Se pare că utilizatorii din Anglia se pot bucura de popularul joc. Utilizatorii care nu au mai avut răbdare au descărcat jocul din surse alternative dar asta nu este recomandat deoarece dispozitivul poate fi infestat cu malware.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.