Free cookie consent management tool by TermsFeed

Este luna cadourilor așa că orice campanie cu reduceri este binevenită. eMag sărbătorește 15 ani Marți, 6 Decembrie și aduce clienților o frumoasă campanie cu reduceri bune la foarte multe produse din portofoliu.

Pe 6 Decembrie îl așteptăm și pe Moș Nicolae iar reducerile puse la dispoziție de eMag te poate ajuta să alegi cadoul perfect la un preț foarte bun. Dacă vrei să te pregătești și pentru Crăciun atunci fii pe fază Marți ca să poți prinde prețurile bune de la eMag.

Retailerul va avea reduceri în valoare de 10 milioane de lei și oferă clienților câte un card cadou pentru fiecare comandă finalizată. Ziua eMag este ocazia perfectă pentru achiziționarea unui televizor nou, pentru a profita de prețurile reduse la laptopuri sau a vă bucura de un nou telefon.

Ghidul de cumpărături

Poți profita din plin de prețurile bune puse la dispoziție iar acest mic ghid te poate ajuta să îți cumperi produsele favorite fără să pierzi prețurile mici.

Pregătește-ți lista cu produse favorite. Caută de pe acum produsele pe care ți le dorești și salvează-le în listă pentru ca apoi procesul de comandă să fie unul foarte rapid și să prinzi un preț bun. Fiecare comandă plasată pe site în data de 6 Decembrie îți aduce și un card cadou pe care îl poți folosi ulterior. Retailerul va afișa pe site un contor care îți va arăta în timp real când se termină promoțiile.

Ai la dispoziție și aplicațiile eMag pentru Android și iOS în cazul în care Marți nu poți fi în fața calculatorului. Descarcă de acum aplicația respectivă, conectează-te și te poți bucura din mers de reducerile bune.

Începe vânătoarea produselor favorite iar mai jos o să îți prezint câteva exemple de produse pe care le poți achiziționa.

Moto G4 Plus

Noul Moto G4 Plus a fost lansat în acest an și reprezintă cea mai bună alegere pentru un smartphone mid-range construit din materiale de calitate care oferă în plus și o experiență pură a sistemului de operare Android de la Google. Dispozitivul are un ecran FullHD cu diagonala de 5,5 inci, o cameră foto principală de 16MP, un procesor octa-core, 2GB memorie RAM, 16GB spațiu intern de stocare, conectivitate 4G la rețea și două sloturi pentru SIM.

Procesor Intel Core i5

Dacă îți dorești un upgrade pentru PC atunci poți alege un nou procesor dezvoltat de Intel din categoria medie. Procesorul Intel Core i5, modelul 6400 din familia Skylake poate rula până la o frecvență de 3,3GHz folosind tehnologia Turboo Boost, rulează pe arhitectura de 64 de biți, are patru nuclee și 6MB memorie cache.

Placă video GTX 1080

Poți cumpăra placa video ASUS GeForce GTX 1080 STRIX Advanced cu 8GB memorie video GDDR5X, bus de 256 de biți, frecvența memoriei de 10GHz, procesor grafic de 1695MHz, răcire activă, porturi HDMI, DVI și DisplayPort. Acest model este disponibil la un preț actual de 3.200 de lei. Achiziția acesteia îți va aduce gratis jocul Watch Dogs.

TV Samsung

Un nou televizor se poate dovedi o investiție foarte bună, mai ales în situația în care prețul modelului favorit este un mai mic față de obicei. În această situație poți continua cu modelul 40J5100 LED de la Samsung care are diagonala de 101cm și o rezoluție FullHD. Nu este un model smart dar acesta are un design atrăgător ce se potrivește perfect unei încăperi cu o dimensiune medie.

Specificațiile includ un panou LED FullHD cu funcții superioare pentru redarea imaginii precum PQI 200 Mega Contrast Wide Color Enhancer (Plus) Film Mode dar și două difuzoare a câte 10W fiecare care pot reda o calitate superioară a sunetului. Opțiunile de conectivitate includ un tunner DVB-T, DVD-C, slot CI+, HDMI, Scart, ieșire audio optică digitală, USB 2.0 dar și jack audio de 3,5mm.

Acestea sunt doar câteva exemple iar lista cu favorite poate fi pe cât de încăpătoare vrei să fie. Mergi pe site-ul eMag, caută produsele dorite, adăugă-le în lista cu favorite pentru ca ulterior să reduci timpul pentru plasarea unei comenzi. Poți vizita eMag prin intermediul butonului de mai jos și nu uita: fiecare comandă îți aduce un card cadou așa că este o ocazie bună să prinzi cât de multe carduri cadou vrei :

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.