Free cookie consent management tool by TermsFeed

Este o bună perioadă pentru reduceri și promoții iar Orange nu dă înapoi. Operatorul mobil și-a încântat întotdeauna clienții cu oferte și promoții de invidiat la telefoane, tablete, accesorii sau abonamente.

În această perioadă poți găsi la Orange oferte și promoții foarte bune. Ofertele de Halloween se întind pe câteva zile iar clienții se pot bucura de reduceri la telefoane sau 20% reducere la accesoriile din cadrul magazinului online. Dacă alegi un telefon alături de un abonament atunci te poți bucura deoarece dublul valorii abonamentului tău se transformă într-o reducere la telefoane.

Reduceri la telefoane

Dacă ești în căutarea unui telefon nou atunci prețurile oferite de Orange îți vor aduce zâmbetul pe buze. În cadrul ofertei de Halloween poți găsi telefoane de top dar și modele mid-range la un preț avantajos.

Samsung A3 2017 este un telefon interesant cu specificații tehnice care pot mulțumi orice utilizator obișnuit. Acesta are un ecran HD cu diagonala de 4,7 inci, procesor Octa-Core Exynos 7870 de 1,6GHz, 2GB memorie RAM și 16GB spațiu intern de stocare cu suport pentru card microSD. Camera foto principală folosește un senzor de 13Mp iar camera foto secundară are un senzor de 8MP.

Acesta poate fi achiziționat de la Orange cu aproximativ 139 euro așături de abonamentul Orange Me 15.

Un alt model interesant este telefonul de top Huawei P10. Acesta are specificații tehnice foarte bune dar și prețul său este mai măricel. Specificațiile tehnice includ un ecran FullHD cu diagonala de 5,1 inci, procesor octa-core de 2,5GHz, 4GB capacitate a memoriei RAM, 64Gb spațiu intern de stocare cu slot microSD, cameră foto principală duală cu un senzor de 20MP și un senzor de 12Mp și o cameră foto secundară de 8MP.

Poți avea acest telefon cu doar 0 euro dacă alegi abonamentul Orange Me 43. Prețul fără abonament este de 500 de euro. Vizitează pagina produsului de pe orange.ro pentru detalii suplimentare.

Alte telefoane disponibile în oferta de Halloween:

  • LG K10 2017 – 59 euro cu Orange Me 15
  • Huawei P9 Lite – 50 euro cu abonament Orange me 15
  • Samsung Galaxy S8 – 260 euro cu abonament Orange Me 43
  • LG Q6 – 0 euro cu abonament Orange Me 43

Profită de oferte

Tot în cadrul ofertei vei putea găsi diferite accesorii pentru telefoanele mobile precum huse sau folii de protecție pe care le poți achiziționa la un preț mai mic cu 20% față de cel obișnuit. Reducerile de Halloween de la Orange sunt disponibile în perioada 18 octombrie – 1 noiembrie în limia stocului disponibil. Reducerile se aplică pentru activarea unui abonament nou sau prelungirea unuia existent pe o perioadă de 24 de luni, începând cu abonamentul Orange Me 14.

Vizitează acum orange.ro pentru oferta completă de Halloween la telefoane și accesorii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.