Free cookie consent management tool by TermsFeed

2017 a început cu dreptul iar eMag va da drumul foarte curând unei noi campanii cu reduceri. Revoluția prețurilor aduce clienților super promoții la mai multe categorii de produse iar prețurile vor fi mai mici cu până la 50%.

În perioada 17-19 Ianuarie, reducerile vor ajunge iarăși la eMag. Revoluția prețurilor începe pe 17 Ianuarie dimineața și va ține pînă pe 20 Ianuarie, la ora 1:00. Dacă aveai de gând sa iți cumperi ceva atunci ar fi cazul să ai puțină răbdare până Marți pentru a putea beneficia de un preț mai mic.

eMag va reduce prețurile la laptopuri, televizoare, electrocasnice, articole pentru casă și gradină, cosmetice, produse pentru copii dar și la multe alte produse de pe magazinul online.

Dacă ești în căutarea unui laptop nou atunci poți alege HP ProBook 430 G3 care are specificații tehnice ce se potrivesc oricărui utilizator. Acest laptop folosește un procesor Intel Core i5-6200U din familia Skylake care poate atinge o frecvență de lucru de 2,8GHz, are un ecran cu diagonala de 13,3 inci cu rezoluție HD de 1366×768 pixeli, 8GB memorie RAM de tip DDR4, 256GB spațiu de stocare SSD pe o unitate cu slot M.2 și grafică integrată Intel HD Graphics 520.

Ecranul este de tip Anti-Glare, are două sloturi pentru memoria RAM din care una este folosită, nu are unitate optică dar are difuzoare stereo, microfon dual-array, camera web HD, cititor de carduri iar la nivel de conectivitate putem găsi Wi-Fi 802.11 ac, rețea Gigabit și Bluetooth 4.0. Bateria laptopului este Li-Ion cu patru celule care poate oferi o autonomie de peste 10 ore.

Prețul curent al laptopului HP ProBook 430 G3 este de aproximativ 2,700 lei dar se află și într-o campanie curentă de reduceri iar prețul de achiziție este de 2,500 de lei. Mai multe informații puteți găsi pe pagina produsului de pe eMag.

Îți poți îndrepta atenția către un telefon nou, un televizor, un sistem audio sau componente pentru un upgrade la PC. Următoarea perioadă este una foarte bună pentru a pune în aplicare orice plan de achiziție.

Îți poți găsi oricând produsul preferat în categoriile de pe magazinul online iar dacă ești deja într-o vânătoare de prețuri atunci te poți bucura de reducerile care vor fi disponibile începând de Marți, 17 Ianuarie. Vizitează eMag pentru a răfoi cele mai noi oferte și promoții.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.