Free cookie consent management tool by TermsFeed

La eMag începe o nouă campanie care aduce clienților trei zile pline cu prețuri bune. Revoluția Prețurilor începe pe 20 Iunie și îți va oferi reduceri interesante la o gamă largă de produse deisponbile în oferta magazinului online.

eMag întâmpină vara cu reduceri după reduceri iar prețurile sunt mai mult decât încântătoare. Noua campanie îți poate oferi cel mai bun preț pentru produsul pe care îl urmărești de ceva timp. Ofertele vor fi disponibile pe o perioadă de trei zile așa că ar fi bine să te grăbești dacă ai găsit ce te interesează.

Reducerile sunt variate iar oferta poate mulțumi orice client care vizitează site-ul magazinului online. Poți cumpăra un telefon nou, un televizor dar și produse pentru casă și grădină. Prețurile sunt mai mici cu până la 50% față de cele obișnuite iar promoțiile se întind până pe 22 iunie.

Fii gata de atac!

Fii întotdeauna pregătit pentru a beneficia de prețul cel mai bun pe care eMag îl va oferi. Asigură-te că ai un cont pe site-ul magazinului online, crează o listă cu produse favorite și fii gata de atac la startul promoțiilor.

Vizitează de pe acum eMag.ro, caută produsele care te interesează și adaugă-le la lista cu produse favorite. La startul promoțiilor, mâine dimineață, vei reduce semnificativ timpul de plasare a unei comenzi.

Fii gata de dimineață, intră în contul tău de pe eMag, acceează lista cu produsele favorite și adaugă în coș toate produsele pe care vrei să le cumperi. Dacă reducerea este destul de bună atunci ar fi bine să nu te gândești prea mult deoarece alte persoane pot achiziționa produsul tău.

Oferte de invidiat

Retailerul ne oferă o previzualizare pentru prețurile ce vor fi tâiate de mâine. Poți achiziționa un smartphone Samsung Galaxy J5 2016 cu doar 720 de lei, un laptop Lenovo IdeaPad cu procesor Intel Core i5 și grafică dedicată Nvidia GeForce 920MX cu doar 1.600 de lei sau un Smart TV Samsung de 101 cm cu rezoluție 4K Ultra HD cu doar 1.600 de lei.

Dacă totul sună bine atunci accesează de pe acum eMag.ro și pune în aplicare sfaturile oferite pentru a te putea bucura de promoțiile verii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.