Free cookie consent management tool by TermsFeed

S-au pus in vanzare biletele si abonamentele pentru a 5-a editie a celui mai mare festival digital din Romania, DreamHack Bucharest 2015, care se va desfasura intre 24-26 aprilie, la Sala Polivalenta din Capitala.

Bilete si abonamentele au preturi promotionale in perioada 26 ianuarie – 8 februarie si pot fi achizitionate de pe shop.computergames.ro. Biletele se pot cumpara si prin bilete.ro, din oficiile Postei Romane si Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si din Magazinele Germanos.
Preturile in perioada 26 ianuarie – 8 februarie sunt:
• 40 lei/ 8 euro SMS – pentru abonamentul de 3 zile (24-26 aprilie)
• 300 lei – pentru zona VIP

DreamHack Bucharest 2015 aduce si in acest an cele mai indragite jocuri: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Leagends, HearthStone, Minecraft sau cele pentru console.

Fie ca sunt jucatori profesionisti sau amatori, toti stiu ca DreamHack Bucharest inseamna mult mai mult decat competitii internationale de jocuri video, astfel ca si in acest an publicul trebuie sa se astepte la o serie de evenimente conexe de tip Cosplay Legends, DreamHack Arena, Cupa Liceelor, DreamHack Arcade, dar si zone speciale de BYOC (Bring your own computer), expozitii cu cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii, dar mai ales divertisment digital, tombole si multe surprize.

Turneul este transmis in mai multe limbi, prin intermediul canalelor TV si al platformelor de streaming online. Cei care doresc sa urmareasca evenimentele la fata locului o pot face prin intermediul zonelor special amenajate pentru spectatori.

Organizat de ComputerGames.ro, DreamHack Bucharest a inregistrat in fiecare an noi recorduri de participanti si audienta. La editia din primavara au participat 20.000 de pasionati ai jocurilor video, iar la cea din toamna numarul participantilor a depasit 25.000.

DreamHack detine recordul mondial Guinness la categoria Cel mai mare festival digital din lume, in 2013 au fost 17.403 de sisteme conectate la DreamHack Winter din Suedia. Initiat de gamerii suedezi, festivalul s-a extins rapid in mai multe tari din Europa, inclusiv Romania.

DreamHack Bucharest a devenit rapid, in doar 4 ani, cel mai cunoscut festival din intreaga lume, desfasurat in afara Suediei. Editia din toamna 2014 de la Bucuresti, a adunat mai multe recorduri nationale in domeniul LAN Party, printre care se numara: 10 Gbps banda, 4,3 TB trafic total, 50 de kilometri de cabluri de retea, 32 de kilometri de cabluri video si audio, 120.000 de dolari premii, 40 de ore de activitati, 1.600 de echipamente conectate simultan la WiFi si nu mai putin de 2,2 milioane de spectatori online.

In 2015, Computergames.ro va organiza pentru prima data editia de toamna DreamHack in afara Capitalei. intre 30 octombrie -1 noiembrie, DreamHack se va desfasura in Cluj, orasul decretat Capitala Europeana a Tinerului in 2015.
DreamHack Bucharest este sustinut de Nescafe 3in1:

„NESCAFÉ 3in1 ii sustine pe cei pasionati de jocurile video, care vad in ele mai mult decat o simpla distractie, respectiv strategia si creativitatea de care un jucator trebuie sa tina cont. Nivelul urmator al jocului incepe acum cu gustul intens NESCAFÉ 3in1”, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Manager Beverages, Nestle Romania.

Informatii suplimentare, imagini si toate categoriile de bilete se gasesc pe platformele oficiale de comunicare: dreamhack.ro, facebook.com/dreamhack.ro si computergames.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=6Gmv7LBicXo
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.