Free cookie consent management tool by TermsFeed

Samsung a anuntat ca are planuri pentru organizarea unei conferinte a dezvoltatorilor pe 27-29 Octombrie pentru a atrage dezvoltatori si experti mai aproape de brandul sau. Samsung devine astfel primul producator de dispozitive Android ce organizeaza o astfel de conferinta in afara celei organizate de Google „Google I/O” ce s-a axat doar pe sistemul de operare Android, nu pe un brand specific.

Oficialii Samsung declara ca aceasta conferinta va oferi dezvoltatorilor sansa de a „intra in contact cu dezvoltatori de top, colabora cu colegi dezvoltatori si invata despre noile unelte si SDK-uri Samsung”. Conferinta dezvoltatorilor organizata de Samsung se va tine in San Francisco, California; inregistrarile vor fi deschise curand iar pretul nu este cunoscut.

Organizarea unei conferinte este o miscare inteligenta facuta de Samsung, aceasta va tine compania in a fi in topul producatorilor de smartphone-uri din intreaga lume. Advesarul principal al Samsung, Apple, tine o conferinta pentru dezvoltatori in fiecare an unde interactioneaza cu fanii si ii face pe dezvoltatori sa intre in contact cu produsele sale.

Samsung nu a spus ca se va axa exclusiv pe Android sau conferinta va include si sistemul de opeare Tizen Mobile. Compania a declarat ca telefoanele nu ar trebui sa fie singurele in prim plan asa ca se va discuta si despre celelate divizii si dispozitive.

Daca Samsung se hotaraste sa se indeparteze de Android pentru a utiliza Tizen atunci o conferinta pentru dezvoltatori este un inceput foarte bun.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.