Free cookie consent management tool by TermsFeed

Au existat mai multe zvonuri care vorbeau despre faptul că Samsung nu renunță la phabletul Galaxy Note 7 și îl va lansa pe piața sub forma unei ediții speciale. Compania a anunțat în mod oficial că va lansa în luna Iulie noul Galaxy Note Fan Edition – o variantă derivată din anteriorul Galaxy Note 7, dispozitiv retras de pe piață în urma problemelor apărute la baterie.

Samsung Galaxy Note Fan Edition este varianta refurbished a phabletului Galaxy Note 7. Terminalul este deja disponibil pe piața locală din Coreea de Sud și nu avem informații despre disponibilitatea produsului pe alte piețe internaționale.

Noul smartphone de top Galaxy Note Fan Edition folosește un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5,7 inci cu rezoluție QuadHD, un procesor performant Samsung Exynos 8890, are 4GB capacitate a memoriei RAM, 64GB spațiu intern de stocare cu suport pentru card microSD și o baterie cu capacitatea de 3200mAh.

Terminalul include și stylusul S Ped și o parte pachetul asistenului virtual Bixby dezvoltat de Samsung. Asistentul Bixby de pe noul Galaxy Note Fan Edition nu folosește întreaga putere dar utilizatorii pot folosi funcții precum Bixby Home și Bixby Reminder.

Telefonul are o cameră foto principală de 12MP cu autofocus, detecție de fază și capabilități de captură video la rezoluție 4K. Camera foto secundară folosește un senzor de 5MP. Dispozitivul are funcții de scanare a irisului, senzor pentru citirea amprenetelor și ruleză sistemul de operare Android 7.0 Nougat. La nivel de conectivitate, utilizatorii primesc conexiune rapidă 4G LTE, GPS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 4.2, NFC, port USB de tip C și o mufă audio de 3,5mm.

Specificații tehnice:

  • Ecran: 5,7 inci, Quad HD 1440×2560 pixeli, Super AMOLED
  • Procesor: Exynos 8890 Octa-core (4×2.3 GHz Mongoose & 4×1.6 GHz Cortex-A53)
  • Memorie: 4GB memorie RAM
  • Stocare: 64GB spațiu intern de stocare, slot card microSD
  • Grafică: Mali-T880 MP12
  • Cameră foto principală: 12 MP, f/1.7, 26mm, autofocus, OIS, bliț LED
  • Cameră foto secundară: 5 MP, f/1.7, 22mm, Auto HDR
  • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Bluetooth 4.2, GPS, NFC, USB 3.1 de tip C reversibil
  • Senzori: scanner iris, senzor amprentă, accelerometru, giroscop, compas digital, barometru, senzor pentru măsurarea bătăilor inimii
  • Baterie: Li-Ion 3200 mAh
  • Sistem de operare: Android 7.1.1 Nougat cu interfața TouchWiz UI

Noul Samsung Galaxy Note Fan Edition este disponibil pe piața locală din Coreea de Sud și poate fi achiziționat cu aproximativ 620$ (este cu 260$ mai ieftin față de originalul Galaxy Note 7).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.