Free cookie consent management tool by TermsFeed

Samsung a anuntat ca serviciul sau de mesagerie, ChatON, are peste 100 de milioane de utilizatori de pe dispozitive cu Android, Blackberry, iOS si Windows Phone. Au fost nevoie de doi ani pana cand acest serviciu sa devina mai popular decat BBM si inca are o crestere impresionanta.

Oficialii Samsung sustin ca in jur de 50 de milioane de utilizatori s-au inregistrat pe noul serviciu in ultimele patru luni si totul multumita suportului sau pentru mai multe platforme.

Serviciul ofera o experienta identica utilizatorilor atunci cand acceseaza ChatON de pe PC, telefoane Samsung, Android, iOS, BlackBerry si Windows Phone.

Cu 100 de milioane de utilizatori, ChatON are in jur de 25 de milioane mai multi utilizatori fata de BBM dar mai are drum lung pana ajunge din urma alte servicii populare de mesagerie. Viber a atins 200 de milioane de utilizatori in luna Mai, aproximativ acelasi numar de utilizatori pe care il are si Line pe cand WhatsApp are peste 300 de milioane de utilizatori.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.