Free cookie consent management tool by TermsFeed

Boxele Magico Ultimate au ajuns la a 3-a generatie si costa nu mai putin de 600.000$ perechea, da, ati citit bine, 600.000$, pretul din prima generatie din 2004 a fost 229.000$. Atat prima cat si ultima generatie a boxelor Magico Ultimate au acelasi difuzoare tip „horn” in stilul megafoanelor, noua versiune a primit un nou design, retele crossover si amplificatoare.

Boxele Magico Ultimate sunt foarte rare in SUA, nici un delaer nu are o pereche pentru a fi expusa. Unele difuzoare sunt din aluminium altele sunt construite din duraaluminium, la fel ca materialul folosit la constructia unui avion. Boxele sunt construite integral in SUA. Magico Ultimate au un woofer conventional de 15 inch cuplat la un amplificator de 4000W. Fiecare boxa cantareste peste 360Kg, 360 :).

In anul 2000, Magico Alon Wolf, inventatorul boxelor, le-a construit fdara nici o constrangere, acesta avrut doar sa vada cat de departe ar putea avansa redarea sunetelor. Ganditi-va la boxele Magico Ultimate ca un echivalent pentru escaladarea Everestului. Acestea nu au uz practic ci doar extravaganta. Au fost cumparate doar cateva perechi, dureaza aproximativ o luna pentru construirea unei perechi.

Ce putem spune, bogatii se pot juca cu cele mai bune jucarii :)

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.