Free cookie consent management tool by TermsFeed

IndyDraw, Dream Sellers Design Studio și Aiuristica își unesc forțele și te invită la East European Comic Con (EECC) 2016, care va avea loc în perioada 27-29 mai la Romexpo.

EECC se află la a patra ediție în România și se adresează tuturor iubitorilor de benzi desenate, filme și seriale, Sci-FI, dar și diferite culturi, gaming și tehnologie, în general.

Dacă Dream Sellers Design Studio are deja experiența unei ediții de succes, pentru Indydraw și Aiuristica este prima participare.

Cei trei și-au unit forțele pentru a oferi vizitatorilor o experiență completă, aceștia din urmă putând admira, dar și cumpăra, tricouri personalizate cu supereroii sau personajele preferate, figurine și statuete pentru cosplayers sau accesorii steampunk.

În plus, participanții pot testa aplicații mobile proaspăt lansate din lumea gaming-ului, se pot înscrie la concursuri dotate cu premii speciale și nu numai. Alte surprize vor fi dezvăluite exclusiv la stand.

Câteva detalii despre expozanți:

IndyDraw este locul de unde aduci personajele preferate la tine acasă! Dacă ai un personaj preferat din desene animate sau dintr-un film care ți-a rămas în suflet și vrei să vezi cum ți-ar sta ca Superman, Batman, Hulk sau Elsa, Maleficient, Cat Woman, desenatorii Indydraw se vor ocupa să îți îndepliească dorința.

Cu ilustrația finală te poți lăuda pe Facebook sau o poți imprima pe un tricou, poster sau felicitare!

Dream Sellers Design Studio vine în ajutorul Cosplayer-ilor și fanilor dedicați, producând replici de arme, armuri, costumații, decorații și oferind servicii de consultanță. În completare cu această zonă realizează pe comandă sau serie mică lucrări fan collectibles, figurine & statuete pe care orice super fan ar dori să le aibă în colecție. Lucrările sunt realizate manual de la primul pas până la detaliile finale pentru a asigura cumpărătorului un obiect demn de o colecție nouă sau deja existentă.

Aiuristica realizeză accesorii cu accente steampunk și au ca bază literatura ce aparține aceluiași curent. Steampunk reprezintă în linii mari futurismul anilor 1800 și se bazează în mod special pe mecanisme cinetice și motoare propulsate pe aburi. Proiectul a pornit de la dorința de a purta ceva special, ieșit din tipare. Curând, această dorință s-a transformat în cea de a împărtăși siguranța de sine ce o conferă aceste accesorii.

Inserarea ochilor pictați în cadrul acestor piese accentuează simbolismul pieselor și le aduce încă o notă de fantezie, iar pe lângă variațiunile deja cunoscute, se mai produc și piese bazate pe alte viziuni și subculturi fantasy.Pe lângă accesoriile de pe pagina de Facebook, mai puteți găsi și alte modele la google.com.

Mai multe detalii găsești și pe pagina de Facebook a evenimentului. Ne vedem acolo!

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.