Free cookie consent management tool by TermsFeed

Creative Tim oferă clienților unelte complete bazate pe Bootstrap pentru site-urile web ce pot îmbunătăți lucrul unui designer.  Ideea din spatele acestui proiect a fost aceea de a crea un standard de unelte cu adevărat folositoare în procesul dezvoltării web. Avand produse ce variaza de la plugin-uri și până la kituri complete, Creative Tim este locul de unde puteti sa incepeti procesul de design al urmatorului proiect web.

Creative Tim organizeaza vineri, 8 aprilie 2016, cea de-a doua editie Dribbble Meetup Bucuresti, intalnire destinata designerilor. Acesta va avea loc la TechHub Bucuresti.

Principalii sponsori ai acestui eveniment sunt TechHub Bucuresti, Dribbble, Designmodo si Hotjar. De asemenea, echipa Creative Tim va oferi licente tuturor invitatilor.

Daca esti interesat sa impartasesti idei cu alti colegi designeri sau sa afli noi lucruri si trucuri, acest meetup este locul perfect. Intrarea este libera! Accesează pagina pentru înscrierea la eveniment aici sau pagina oficială a proiectului făcând click aici.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.