Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pentru cei care nu știți, eMag organizează în perioada 18-21 Decembrie campania promoțională eMagia Crazy Weekend. În cadrul acestei promoții, marele retailer oferă clienților variate produse la super prețuri.

Achiziționarea unui produs la reducere în această perioadă vă poate ajuta mult dacă doriți să faceți cadou unei persoane dragi o mică piesă de tehnologie. Produsele aflate la ofertă sunt de la telefoane inteligente, tablete, laptopuri, electrocasnice dar și parfumuri, cosmetice sau jucării pentru copii.

Printre gadgeturi, putem discuta de:

  • Samsung Galaxy S6 cu 32GB spațiu intern de stocare, la un preț de 2350 Lei;
  • Apple iPhone 6 cu 16GB spațiu intern de stocare, la un preț de 2550 Lei;
  • Samsung Galaxy S6 Edge cu 32GB spațiu intern de stocare, la un preț de 2700 Lei;
  • Apple iPad Mini 2 cu 16GB spațiu intern de stocare, la un preț de 1200 Lei;
  • Asus ZenPad C 7 cu procesor Intel Atom X3, la un preț de 550 Lei;

Promoțiile ne oferă și unități externe de stocare, componente pentru laptop sau calculator, diferite accesorii pentur telefoane, tablete și nu numai.

O altă ofertă interesantă este cea a unui laptop Toshiba Satellite, modelul C40-C-10Q cu un procesor Intel Celeron Dual Core N3050 de 1,6GHz, ecran de 14 inci, 2GB capacitate a memoriei RAM, 32GB spațiu de stocare eMMC și grafică Intel HD alături de licență Windows 10 Home la un preț de 1000 de Lei. Acest produs poate reprezenta un cadou impresionant pentru o persoană ce dorește un laptop entry-level, nou și ieftin.

Căutați printre promoțiile eMag direct pe site-ul retailerului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.